Мені здається, що у повітрі відчувається запах революції — Романюк про сесію та відмову надавати транспорт для поїздки в Київ

Якщо депутатам, що мають намір їхати до Києва на підтримку опозиції, не хочуть давати автотранспорт, то кожен може поїхати самостійно.

В цьому переконаний голова Фракції БЮТ в обласній раді Юрій Романюк.

«Той, хто захоче туди доїхати, той і доїде. Ніхто їх не зупинить, — каже Юрій Романюк, — Зараз все залежить від того, як ми відреагуємо на ситуацію, що на даний час склалася. І узагалі, мені здається, що у повітрі відчувається запах революції».

Нагадаємо, за словами депутата Олександра Сича, автотранспортним компаніям, які б могли надати автобуси для поїздки, пригрозили відбором ліцензії та водійських прав.

Проте, у депутатів міської ради таких проблем не буде. В цьому запевнив міський голова Віктор Анушкевичус.

«Відповідно до рішення, яке було прийнято на сесії міської ради, усі пункти, зазначені в ньому будуть виконані, в тому числі й щодо автотранспорту», — зазначив міський голова.

В тому, що депутати міської ради все ж поїдуть до Києва, переконаний і секретар міської ради Василь Бойчук.

«Врешті, у нас є комунальні підприємства, які нам нададуть транспорт, — каже він, — Потрібно лиш визначитися, хто врешті поїде».

Василь Бойчук також закликав депутатів, що мають намір поїхати до Києва, взяти свої депутатські посвідчення, щоб запобігти всіляким провокаціям.

old_editor, 26.04.2010 21:30



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини