Громадський репортер: прибирають лише перед Великоднем?

«Малакава» продовжує рубрику «Громадський репортер» листом про те, що на Прикарпатті чомусь всі глобальні прибирання здійснюють перед великими святами. У період мі святами прибирати, схоже, не потрібно.

«В українців якась така дивна ментальність – вони прибирають лише перед великими святами. Байдуже, що протягом року може бути брудно, але прибрати перед Паскою, то святе. Це стосується як простих людей, які активно починають мити перед Великоднем, так і влади, яка згадує, що треба прибрати місто після зими тільки перед Паскою.

От для когось наближення Великдня стало прекрасним стимулом для того, щоби викинути різдвяну ялинку -)). Буває і таке».

Нагадуємо, «Малакава» запроваджує нову рубрику «Громадський репортер». Абсолютно кожен читач «Малакави» може стати її учасником, написавши, на адресу редакції editor@malakava.com свого листа. В ньому можна розповісти про проблеми, з якими стикаються мешканці міста чи області, чи навпаки, про досягнення та здобутки. Можна розповісти про конкурси чи про цікаві події, які відбуваються в місті, області чи Україні. Надсилати можна не лише тестові файли, а і фотографії. Ми раді будемо висвітлити всі події, які цікавлять наших читачів, і якщо буде потрібна допомога нашої редакції у вирішенні якихось проблем, то ми зробимо все можливе для того, щоби надати її.

Леся, 22.04.2013 11:32



Вибір редакції

Найпопулярніші новини