На Прикарпатті шукають кадри для Президента

Управлінням державної служби в Івано-Франківській області проводиться робота щодо відбору осіб  для участі в конкурсі з добору кандидатів до Президентського кадрового резерву «Нова еліта нації» у 2013 році.

Про це журналістам повідомили на прес-конференції  заступник голови-керівника апарату ОДА Олександр Криницький та начальник  управління  державної служби в області Світлана Онищук.

Президентський кадровий резерв «Нова еліта нації» формується з метою добору та підготовки до роботи у сферах державного управління, що мають пріоритетне значення для досягнення цілей соціально-економічного розвитку, найбільш обдарованих громадян України. До участі у конкурсі допускаються громадяни України, які на день подання документів не досягли 40 років, відповідають установленим законом вимогам для вступу на державну службу, а також володіють державною мовою та однією з мов ЄС. Окрім того, вони повинні мати стаж роботи не менше десяти років (у тому числі не менше п’яти років стажу державної служби, або служби в органах місцевого самоврядування,  із них не менш як три роки на керівних посадах у відповідних сферах соціально-економічного розвитку).

Своїм досвідом поділився  учасник конкурсу в минулому році, який  зарахований до Президентського кадрового резерву у 2012 році. Василь Ковальчук - начальник управління житлово-комунального господарства Івано-Франківської ОДА.

«Це дуже хороша можливість взяти участь в даному конкурсі. По-перше набуття досвіду, самовдосконалення. По-друге, використовувати свої знання в різних сегментах політика, доносити  проблеми свого регіону задля пришвидшеного вирішення. Конкурсанти зможуть стажуватися у країнах ЄС»,- сказав Василь Ковальчук.


 Денис Тиняний

Леся, 11.04.2013 17:08



Вибір редакції

Найпопулярніші новини