Неповнолітні діти розповідатимуть про свої права

3 жовтня 2011 року в Івано-Франківську пройде традиційний фестиваль-конкурс для неповнолітніх дітей «Я маю право».

«Цей фестиваль, перш за все, є висвітленням статей «Конвенції ООН про права дитини» у формі плакату, пісні, танцю, фотографії та відеороликів. Чотири роки поспіль у проведенні конкурсу брали участь ліцеї, коледжі і училища нашого міста. У п’ятому фестивалі візьмуть участь 11 загальноосвітніх шкіл Івано-Франківська, які мають правове спрямування і команди складатимуть до 20 дітей», - повідомила Зоя Сливка, начальник служби у справах дітей.

Одними з обов’язкових завдання фестивалю є презентація світлин на тему «Життєві цінності нашого міста», а також відеоролики соціальної тематики, які стосуються проблем дітей.

«Обов’язкові етапи фестивалю: спортивно-туристичні змагання, які передбачають приготування в похідних умовах двох українських страв; конкурс плакатів «Я повинен вберегти себе від насильства», «Який я обираю шлях у житті» і кращі роботи будуть розповсюдженні тисячним тиражем для загалу міста; фоторепортаж «Життєві цінності нашого міста очима дітей» - 20 фотографій; в обов’язковому порядку власна пісня учасника; презентація відеоматеріалів з питань дитячої безпритульності та бездоглядності, соціального сирітства, насильства в сім’ї, торгівлі дітьми», - додала Зоя Сливка.

Леся, 27.09.2011 12:28



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини