Стартує щорічний регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу». Школярі змагатимуться за ноутбуки

1 травня стартує щорічний регіональний конкурс «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу». Він пройде уже вдруге у всіх областях країни. За кращий відгук на сучасну дитячу прозу у три етапи змагатимуться учні 4-5 класів, які матимуть шанс отримати в подарунок ноутбуки, в разі перемоги на завершальному обласному етапі.

У ході конкурсу, як розповідають координатори проекту, плануються різноманітні заходи для учасників, зокрема й зустрічі з українськими дитячими письменниками.

«Зустрічі ми організовуватимемо самостійно. Впродовж проекту ми плануємо відвідати усі області, де зможемо не лише представити своє видавництво, а й познайомити дітей з дитячими письменниками та дати можливість їм поспілкуватися наживо», — розповідає менеджер видавництва-координатора «Грані-Т» Мар`яна Лавринець.

Упродовж проекту школярі матимуть змогу познайомитися з Іваном Андрусяком, Валерієм та Наталією Лапікурами, Галиною Пагутяк та іншими.

Ноутбуки, як розповіли координатори, отримають й вчителі переможців, а кращі школи - набір книг видавництва для поповнення шкільної бібліотеки.

Також, цього року організатори конкурсу ввели спеціальний приз від олімпійського чемпіона, Героя України Сергія Бубки, за кращий відгук на «спортивні книги» із серії «Життя видатних дітей».

old_editor, 28.04.2010 15:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини