Випускникам спеціальності "політологія" обіцяють два дипломи

Сьогодні у Прикарпатському національному університеті ім.В.Стефаника відбулася конференція на тему «Перспективи студентів і абітурієнтів спеціальності «Політологія» від навчання до практики».

На зустрічі були присутні: професорсько-викладацький склад Інституту політології і міжнародних відносин,представники ОДА, народний депутат України Василь Гладій,студенти і абітурієнти.

Центральною темою,було обговорення перспектив спеціальності політологія. Зокрема говорилося про стан політичної науки в Україні,структурні підрозділи  Інституту історії,політології і міжнародних
відносин,навчально-виховний процес на кафедрі,про особливості вступної кампанії, можливості стажування та працевлаштування для випускників спеціальності «Політологія» і можливості для самореалізації студентів-політологів.

«Студенти спеціальності «Політологія» будуть мати  можливість отримати два дипломи. Один з них в Прикарпатському університеті,а другий європейського зразку у Польщі,скажімо, у Варшавському університеті,чи в Краківському. Ми заключаємо угоди з найкращими університетами Європи і впевнений,що ми на правильному шляху і створюємо можливості для студентів отримати якісну освіту»,- сказав проректор з міжнародного співробітництва та зв’язків з громадськістю, завідувач кафедри політології Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника, доктор історичних наук, професор Василь Марчук.

Потім конференція перейшла у формат дискусії,де кожен з присутніх міг поділитися своїми враженнями.

«Ваше завдання зробити правильний крок,а все що залежить від нас ,то ми це зробимо. Мається на увазі забезпечимо відповідним рівнем знань. Адже ваше майбутнє залежить тільки від вас самих»,- підсумував викладач кафедри,кандидат історичних наук, доцент  Валерій Штерн.


Денис Тиняний

Леся, 09.04.2013 16:44



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини