Викладачі поглиблюють співпрацю із студентами через танець

Нещодавно в приміщенні нічного клубу «Plaza» відбувся І тур другого сезону «Танці з викладачами». Вісім пар, кожну з яких сформували студенти та викладачі, ще раз довели, що танцювати може кожен, якщо докладе максимум зусиль та прагнень.

Для здобуття перемоги в  І турі, конкурсантам необхідно було вразити гостей та суддів бездоганним виконанням латиноамериканської програми, зовнішнім виглядом та артистизмом. Кожен з цих компонентів оцінювався максимум в 5 балів.

Цьогоріч майстерність пар оцінювало почесне журі в складі: Президента клубу спортивного танцю «Глорія» - Віталія Савчука, АРТ директора НК «Plaza» - Олега Бочкура, бренд менеджера магазину-студії «ПеггіСаж» - Тіни Гончарук, голови студентського парламенту – Юрія  Солоджука.

В результаті запеклої боротьби перемогу здобула пара під № 6, у складі: викладача Андрія Процика та студентки Скурчанської Христини із сумою 59 балів.

Головною метою танцювального конкурсу є поглиблення співпраці між студентами та викладачами, виявлення та підтримка обдарованої молоді, а також підвищення загальної культури.

Організатором заходу став студентський парламент ІФНМУ, за підтримки та сприянням ректора Миколи Рожка, першого проректора Ганни Ерстенюк, й Студентського профкому. Спонсорами феєричного шоу виступили: ТРК «Панорама», магазин-студія «Пеггі Саж», «Шоколадна крамниця», театр кіно «Люм’єр». 

Леся, 15.03.2013 15:25



Вибір редакції

Найпопулярніші новини