СТЕК просить уточнювати одержувача платежу за тепло

Останнім часом у розрахунках за послуги з централізованого опалення та підігріву води споживачі СТЕК допускають багато помилок. У зв’язку з цим компанія звертається до своїх абонентів бути уважними, сплачувати кошти на рахунок «Станіславської теплоенергетичної компанії» і перевіряти в банку, на який саме рахунок касир зарахував гроші.

Як зазначили на підприємстві, деякі клієнти за старою звичкою продовжують платити на старі рахунки ДМП «Івано-Франківськтеплокомуненерго», яке з серпня місця минулого року уже не надає відповідні послуги мешканцям теплового району котельні вул. Індустріальній. Деколи помилок допускаються касири банків, в яких споживачі проводять оплату. Це призводить до виникнення непорозумінь та заборгованостей.

«Часто споживачі, приходячи в відділення банку, просто кажуть зарахувати кошти за тепло, не уточняючи, на який саме рахунок і не перевіряючи, куди саме пішли гроші, – зазначає заступник директора зі збуту теплової енергії СТЕК Галина Риснюк. – У результаті стаються непорозуміння, кошти йдуть на рахунок Теплокомуненерго замість рахунка СТЕК. Так, через неуважність споживача, виникають борги».

Для уникнення подібних ситуацій «Станіславська теплоенергетична компанія» нагадує розрахунковий рахунок, на який потрібно зараховувати кошти за послуги з централізованого опалення та підігріву води: р/р 26036300682252 в АТ «Ощадбанк». Він вказується в договорі та в рахунку, який отримує кожен споживач.

Зазначимо, що до теплового району котельні на Індустріальній належать вулиці С. Стецько, Б. Лепкого, Білозіра, Степана Бандери, Ольги Басараб, Бельведерська, Вагилевича, Вовчинецька, Мазепи, Хоткевича, Галицька, Гнатюка, Гвардійська, Грушевського, Грюнвальдська, Донцова, Дудаєва, Драгоманова, Електрична, Кисілевської, Коновальця, Крива, Курінного Чорноти, Львівська, М. Підгірянки, Матейка, Мельничука, Надвірнянська, Національної гвардії, Незалежності, Нова, Новгородська, Петлюри, Пилипа Орлика, Привокзальна, Рєпіна, Республіканська, Січових Стрільців, Сахарова, Сорохтея, Товарна, Толстого, Угорницька, Франка, Чорновола, Шевченка.

Додатково уточнити всю необхідну інформацію щодо розрахунків за послуги з централізованого опалення та отримати консультацію фахівців можна в абонентському відділі ТОВ «Станіславська енергетична компанія», що знаходиться за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Чорновола, 97. Телефони для довідок: 52-56-95, 59-45-14.

 

Леся, 01.03.2013 10:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини