Дівчині, у яку стріляли в День закоханих, зробили операцію. Вона у важкому стані

Дівчина, в яку стріляли 14 лютого, знаходиться в Івано-Франківській обласній клінічній лікарні. За словами медиків, вона отримала серйозну черепно-мозкову травму. В п’ятницю їй зробили операцію із видалення осколків черепа із мозку.

Медики прогнозують, що дівчина виживе, а от прогнозів що до того, чи вона повернеться до нормального повноцінного життя, не дають.

Відомо, що причиною злочину став, так би мовити, дріб’язковий конфлікт. Постраждала з друзями відзначала День закоханих в одному із закладів. Коли вона із двома подругами виходила із закладу, до подруги підійшов чоловік, який наполягав, що вони знайомі. Подруга відповіла, що ні. Це роздратувало чоловіка, він почав нецензурно висловлюватися в адресу дівчат. Дівчата стали на захист своєї подруги. Тоді чоловік витяг травматичний пістолет і вистрілив одній із захисниць у скроню.

В прокуратурі кажуть, що вони уже встановили особу злочинця. Ним виявився 27-річний чоловік, який уже мав проблеми із законом. Проте його ще не затримали, повідомляє «Комсомольска правда». 

Леся, 18.02.2013 09:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини