Директор Буковелю докладно роз'яснив губернатору Прикарпаття про причини курортної "срачки", яка лікується "одним стаканом Кока-Коли"

Директор комплексу системи олігархату Коломойського "Буковель" Олександр Шевченко докладно роз'яснив губернатору Прикарпаття Михалові Вишиванюкові про причини масової "срачки" на курорті. 

- Думаю, що Вишиванюк хотів, як краще, розповідаючи журанлістам про "срачку", а вийшло, як зазвичай. Тому що ще минулого року виникала така ситуація з деякими відомими людьми, і перевіряли все і вся. І зробили простий висновок, що жоден відвідувач курорту, в якого був розлад шлунку, не потрапив до інфекційної лікарні, це не інфекція. Що стосується отруєнь, то вони теж є різного характеру- каже Олександр Шевченко.


- В інтернеті не раз писали, що є кишечний грип, і цей кишечний грип існує на будь-якому гірськолижному курорті. Тобто Михайло Васильович хотів у комічній формі підкреслити, що треба контролювати ще більше і більше, а це вийшло за рамки. Я не сприймаю, що він хотів зробити гірше. Тому що два дні перед тим він мені запропонував виступити на колегії і він, навпаки, хотів мені допомогти. 

Бо я відповідав, що мої друзі, поїхавши до Швейцарії, отримали такий самий розлад шлунку, але коли швейцарський лікар пояснив, що це на кожному гірськолижному курорті, це є норма, бо з усіх усюд, з Європи і з усього світу з`їжджаються люди, і там катаються в одній локальній точці, то вони щось передають – різні штампи вірусні, грипу в першу чергу. 

Але цей розлад триває не більше трьох-шести годин. Я гарантую за правдивість слів цього швейцарського лікаря. І якщо у вас починається якась температура, розлад, то треба випити один стакан Кока-Коли, повідомляє "Острів Галичина"

Леся, 08.02.2013 09:10



Вибір редакції

Найпопулярніші новини