Юлія Тимошенко дійсно знаходиться у важкому стані – Ольга Сікора

Юлія Тимошенко дійсно знаходиться у важкому стані.

Про це «Малакаві» повідомила народний депутат Ольга Сікора, яка вчора перебувала в Харкові.

За її словами, здоров’я Юлії Тимошенко погіршилося після того, як з приміщення лікарні брутально були викинуті троє народних депутатів: Олександра Кужель, Людмила Денісова та Тетяна Слюз.

«Депутатів викинули, як собак, за руки і за ноги. За ними викинули їх речі. Цим вчинком влада психологічно добила Юлію Тимошенко», - каже Ольга Сікора.

За її словами, Юлії Тимошенко дійсно стало гірше, більше того, вона у важкому стані. Вчора лідер опозиції не впізнавала людей, які до неї приходили. Лікарі ж заявили, що вони дали Тимошенко обезболююче та заспокійливе, яке має снодійну дію, саме тому політик нікого не впізнавала.

Такі заяви лікарів Ольга Сікора називає абсурдними. За її словами, у Юлії Тимошенко дуже болить нога, вона не може на неї навіть стати, тому раз на добу їй колють обезболююче. На цьому лікування Тимошенко закінчується, каже Ольга Сікора.

За її словами, вчорашні події в Харкові свідчать про те, що українці стали беззахисними перед режимом. В країні панують цинізм та сваволя, і вони можуть торкнутися кожного українця.

«Ми як демократична країна котимося у прірву. Наше суспільство злітає з демократичних рейок, ми котимося в страшні репресивні роки», - говорить Ольга Сікора.

За її словами, потрібно нарешті позбуватися позиції: моя хата з краю, адже рано чи пізно сваволя влади може торкнутися кожного.

Леся, 19.01.2013 10:05



Вибір редакції

Найпопулярніші новини