«Свободівці» вчора відзначилися в Чернівцях

Представники ВО «Свобода» вчора намагалися перекрити рух транспорту по вул. Університетській у Чернівцях під час під'їзду міністрів закордонних справ України і Росії.

Засідання Підкомітету з міжнародного співробітництва українсько-російської міждержавної комісії за участю міністрів Леоніда Кожари та Сергія Лаврова має розпочатися в колишній резиденції митрополитів Буковини і Далмації, в якій зараз розташовані центральні корпуси Чернівецького національного університету.

Під час під’їзду міністрів до резиденції близько 70 представників опозиційних сил, зокрема, ВО "Свобода", намагались перекрити рух транспорту по вул. Університетській. Вони викрикували гасла: "Геть Кожару і Лаврова з Чернівців!", "Ви нам – дешевий газ, а ми вам – суверенітет?", "Майбутнє України - в Европі", "Ні- економічному рабству!", передає УНІАН.

Однак кілька міліцейських машин і кілька десятків міліціонерів заблокували "свободівців" на одній із прилеглих вулиць. Почалася бійка, під якої постраждав народний депутат від партії "Свобода" Руслан Зелик.

 

Леся, 14.01.2013 10:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини