Топ ляпів Януковича в 2012 році

В інтернеті з'явилося відео з новою обмовкою президента Віктора Януковича. Під час саміту НАТО у Чикаго Янукович пообіцяв, що «президент України відвідає Україну» і посилить з ним співпрацю. 

Президент Віктор Янукович під час виступу в Луганську припустився смислового ляпу. Інцидент стався під час зустрічі з активом області 16 жовтня.

«Ми регулярно беремо звіти губернаторів в Києві, але коли побачиш своїми руками, як кажуть, очима доторкнешся, за старою українською традицією. Це зовсім інше», - зазначив президент.

«Територію нашої держави треба зробити небезпечною для життя наших громадян», — Янукович.

Віктор Янукович отримав кілька тренувань з основ англійської мови, перед тим як він відвідає Вашингтон і зустрінеться з президентом Бараком Обамою. Інструктор сказав Віктору Януковичу: «Перед тим як Ви потиснете руки з президентом Обамою, будь ласка скажіть ‘how аrе уou’ (Як Ви поживаєте). Потім містер Обама скаже ‘I аm finе, аnd уou?’ (Я в порядку а Ви як? ). І ось тепер Вам потрібно сказати ‘mе too’ (Я теж). Після цього ми, перекладачі, зробимо всю роботу за Вас».

 Виглядає досить просто, але правда ось у чому: Коли Віктор зустрівся з Обамою, він помилково сказав ‘who аrе уou? ‘(ХТО ВИ?) (Instеаd of’ How аrе уou? ‘. (Замість Як Ви поживаєте)) … Містер Обама був трохи шокований, але дивлячись на це зумів відповісти з гумором’ Wеll, I’m Michеllе’s husbаnd, hа-hа … ‘(Ну … Я чоловік Мішель, хаха) Віктор Янукович відповів’ mе too, hа-hа …. (Я теж, хаха) Після чого в переговорній запанувала довга пауза.
Черговий ляп – про який в Україні ні слова …

«Курасани з маком». Навіть слово круасани виявилось для Януковича «непідйомним».

«Закликаю журналістів тримати високу етичну планку,додержуватися принципів об’єктивності та політичної заангажованості», — Янукович.

Леся, 31.12.2012 08:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини