Депутати Франківської міської ради відправили виконком у відставку

Івано-Франківська міська рада визнала роботу свого виконавчого комітету незадовільною і розпустила його.

Таке рішення депутати прийняли на сесії в суботу після заслуховування звіту про роботу міськвиконкому за 2012 рік, з яким виступив мер Івано-Франківська Віктор Анушкевичус.

За це рішення проголосували 38 депутатів, один проти і двоє утрималися (в міськраді 60 депутатів), депутати взяли до відома звіт міського голови, проте проголосували за відставку виконкому. Звіт міського голови про досягнення міста у 2012 році на них не справив враження, схоже, уже було прийняте рішення про те,що депутати відправлять виконком у відставку.

Депутати також доручили міському голові запропонувати новий склад виконкому і надати його на затвердження на наступну сесію міськради.

«Цей міськвиконком демонстрував ігнорування рішень міськради і систематичну неспроможність бути ефективним виконавцем його рішень», - заявив на сесії голова фракції «Свободи» Роман Онуфріїв.

Анушкевичус вважає таке рішення політичним і пообіцяв, що новий склад міськвиконкому буде сформований не за політичною приналежністю, а за професійними якостями його членів.

У розпущеному міськвиконкомі було 18 членів, з них 11 працювали на громадських засадах.

Леся, 29.12.2012 14:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини