Кузьмін хоче закрити «Батьківщину»

У Партії регіонів чергова агонія, не знають, що вигадати, аби дискредитувати «Батьківщину» в очах виборця.

Так «Малакаві» прокоментував заяву заступника Генпрокурора Ріната Кузьміна, про те, що «Батьківщину» фінансували іноземні компанії в період виборів 2007-2010 років, народний депутат,заступник голови фракції «Батьківщина» Дмитро Шлемко.

За його словами, Рінат Кузьмін усіма силами намагається довести Віктору Януковичу, що він йому потрібен, от і вигадує різноманітні інформаційні качки.

«Кузьмін може дозволити робити собі такі заяви, поки при владі Партія регіонів, але вона вже доживає свій час, і Кузьмін один із перших, хто буде сидіти, коли до влади прийде опозиція», — сказав Дмитро Шлемко.

За його словами, влада не може ліквідувати «Батьківщину», що би там не говорили в ГПУ.

«Батьківщина» була, є і буде», — сказав Шлемко.

Нагадаємо, заступник Генпрокурора Рінат Кузьмін заявив, що ГПУ в листопаді зупинила роботу конвертаційного цеху в Києві. Начебто було встановлено, що через нього на рахунки партії «Батьківщина» надходили кошти від іноземців, які фінансували діяльність партії. Законом України заборонене фінансування українських партій іноземцями, саме тому, якщо цей факт буде доведено, є привід для того, аби закрити «Батьківщину», відзначили у ГПУ.

Леся, 20.12.2012 14:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини