Тимошенко вже назвали кандидатом у президенти

Рада об'єднаної опозиції визначила і підтримала екс-прем'єра Юлію Тимошенко як кандидата на президентських виборах.

Таке рішення було ухвалено у п'ятницю на розширеному засіданні ради об'єднаної опозиції, передаэ прес-служба Фронту Змін.

Відповідну пропозицію вніс у п'ятницю голова ради об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.

За його словами, після успішної кампанії з виборів Верховної Ради тепер головним завданням Об'єднаної опозиції є перемога на президентських виборах 2015 року.

"Сьогодні основне наше завдання – це те, щоб всі опозиційні сили об’єднались навколо перемоги України, навколо перемоги на президентських перегонах і навколо особистості, яка повинна бути визначена єдиним кандидатом в президенти України на президентську кампанію 2015 року", - наголосив Яценюк.

"На моє переконання, таким кандидатом може і повинна бути Тимошенко Юлія Володимирівна. Це чесно і справедливо", - заявив він.

"Впевнений, що опозиційні українські сили підтримають цей вибір", -  підкреслив він.

"Я ставлю на голосування питання про висування Юлії Тимошенко єдиним кандидатом на виборах президента в 2015 році. Сподіваюся, не тільки ми, але й інші опозиційні політичні сили підтримають цю ідею", - сказав Яценюк.

Рада Об’єднаної опозиції ухвалила рішення про визначення Юлії Тимошенко єдиним кандидатом у президенти від Об’єднаної опозиції "Батьківщина" одностайно .

Українська правда

Леся, 07.12.2012 14:12



Вибір редакції

Найпопулярніші новини