Яке майбутнє руху «ЧЕСНО»?

Як повідомив на прес-конференції Тарас Случик, громадський активіст, керівник регіонального відділення Інституту політичної освіти в Івано-Франківській області, співкоординатор громадянського Руху "ЧЕСНО" - Фільтруй раду!", він особисто лобіюватиме щоб питання критеріїв та стандартів було піднято на місцевому рівні.

На думку, громадського активіста, політична еліта дуже часто формується з органів місцевого самоврядування, тому питання про певні критерії і аналіз за цими критеріями депутатського корпусу місцевих рад є важливим і можливим.

Як зазначає Тарас Случик, для громадян це навіть важливіше, тому що на відміну від народних депутатів, депутатів місцевих рад «ми можемо зловити за руку»

« Пересічним громадянам дуже часто набагато цікавіший депутат міської ради, який безпосередньо впливає на його життя кожного дня», - вважає він.

До слова, Тарас Случик переконав журналістів, що в майбутньому громадянський Рух "ЧЕСНО" не перетворився на політичну партію, хоч такі закиди в їхню сторону і були.

Леся, 30.11.2012 15:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини