В Івано-Франківську відбувся перший Всеукраїнський Галицький бал 2012

   15 листопада в приміщенні обласного музичного драматичного театру відбувся перший Всеукраїнський “Галицький бал”.

   Уже  не вперше студенти, жителі та гості нашого міста мали можливість поринути в епоху елегантної вишуканості та класичної досконалості. Всі шанувальники класичного танцю на весь вечір отримали можливість заглянути в минуле і відчути себе частиною великої королівської родини.

   Мета заходу - виховання у молоді культури танцю, популяризацію давніх традицій, згуртування людей засобом цікавого, здорового та корисного в усіх аспектах дозвілля.

   Організаторами заходу були Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника та Молодіжна адміністрація Івано-Франківської області. Режисером першого Всеукраїнсько Галицького балу була заслужений працівник культури України Лілія Борисевич.

Бал розпочався з прекрасного танцю полонезу, після чого ведучі Галина Баранкевич та Олексій Гнатковський офіційно оголосили відкриття. На початку вечора всі присутні познайомились з членами журі (Іраклі Леквінадзе - гість з Грузії,  Матіас Гьопфнер - гість з Німеччини,  Гладченко Сергій - гість з Одеси, Андрій Коваль - головний редактор журналу “БізнесMEN”,  Ольга Кондратьєва - iLife.if.ua, директор), і  саме вони обирали головні номінації:

·         Княжна Галицького балу  - Хиляк Христина

·         Краща зачіска – Войчак Діана

·         Краща танцювальна пара – Тарас Анна та Дем’янов  Ігор

·         Краща сукня – Гельо Ольга

·         Найелегантніший кавалер балу – Додик Тарас

   Також на святі виступили: спеціально запрошений гість – фіналіст “Х-Фактора”  Діма Скалозубов,  фіналістка дитячого євробачення Тетяна Гулик, заслужена артистка естрадного мистецтва Оксана Микицей, співачка Оксана Сливка та танцювальні колективи Прикарпатського національного університету.

Леся, 19.11.2012 10:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини