Микола Томенко: Вся країна повинна знати тих, хто фальсифікував вибори, вкрав депутатський мандат і обманув виборців

Віце-спікер парламенту, один з лідерів Об’єднаної опозиції «Батьківщина» Микола Томенко переконаний, що для того, щоб не повторити нинішні найбрудніші вибори в історії України, треба для голів і членів ОВК та ДВК, які прямо фальсифікували вибори; суддів, які виносили неправосудні рішення, та керівників МВС, які давали накази «Беркуту», як мінімум, на рівні відповідальності та інформування громадян забезпечити виконання вимоги: «вони повинні сидіти в тюрмі».
 
Також, переконаний Микола Томенко, все українське суспільство повинно знати тих майбутніх депутатів, які нечесним шляхом потрапили у парламент.
 
Він наголосив, що вся країна повинна знати: «вони вкрали свій депутатський мандат».
 
Окрім того, Томенко підкреслив, що не менш важливо, щоби про тих, так званих самовисуванців, які, критикуючи центральну та місцеву владу під час виборів, перейдуть до Партії регіонів, отримавши мандат, передовсім в їх округах, та й у всій країні стало відомо: «вони обманули виборців».
 
«Така правова та інформаційна робота надзвичайно важлива для того, щоби створювати прецеденти відповідальності як перед законом, так і перед суспільством і повертати в Україну демократичні вибори», - підсумував Микола Томенко.
Леся, 12.11.2012 16:26



Вибір редакції

Найпопулярніші новини