Віктор Анушкевичус незадоволений станом контейнерних майданчиків в Івано-Франківську.

Міського голову Івано-Франківська Віктора Анушкевичуса турбує питання прибирання контейнерних майданчиків.

«Взяв контейнер перекинув в машину і поїхав. А то що порозсипалося, то не хвилює. Контейнери пусті, а навколо купи сміття», - зазначає Віктор Анушкевичус.

Михайло Яцків, заступник директора ПрАТ «АТП-0928» запевнив, що працівники підприємства працюють акуратно і сміття після себе не залишають. За словами комунальника, водіям навіть купили  фотоапарати, і вони фіксують стан майданчика до вивезення сміття і після.

Ще  голова Івано-Франківська звернув увагу на збереження самого контейнерного майданчика та дбайливе ставлення до нього. Оскільки за словами Віктора Анушкевичуса,самі ж спеціалісти нижчать контейнери і майданчики, в які вкладаються кошти міста.

 Очільник міста запропонував комунальникам після наради поїхати і подивитися на контейнерний майданчик на Бандери, 62.

«Поїдьте, подивіться, цей чудовий двір, який був просто вбитий в 2006 році. Тепер там асфальтове покриття, пристрої зниження швидкості, бруківка на тротуарі, прекрасний дитячий майданчик і прекрасний контейнерний майданчик був», - наголосив Віктор Анушкевичус

Мер доручив комунальникам поставити все на місце і зробити майданчик таким, яким він був раніше, а ще зробити інвентаризацію контейнерних майданчиків.

«Зразу ж видно де бомжі вкрали колеса, а де контейнер знищений вами», - додав міський голова

Леся, 25.10.2012 13:25



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини