Олександр Шевченко: куди війне політичний вітер, туди він і хилитись

Депутат облради, кандидат в народні депутати Олександр Шевченко гарантував, що будучи депутатом ВР, відправить Івано-Франківську міську раду у відставку, чого б це йому не коштувало.

Про це депутат облради заявив на прес-конференції координаторів руху «Час відповісти».

«Злочинців, я особисто, як громадянин, не потерплю. Якщо 2 тижні назад, коли мене звинувачували, я сумнівався. Тепер вже не сумніваюся» - говорить Шевченко.

 Олександр Шевченко повідомив, що написав заяву до правоохоронних органів щодо висловлювань секретаря міськради, «свободівця» Руслана Марцінківа, який звинувачував Олександра Шевченка в організації провокації 9 жовтня.

Нагадаємо, кандидат в народні депутати України Олександр Шевченко одразу після затримання «свободівців» виступив на їхню підтримку.

Раніше кандидат-самовисуванець повідомляв, що готовий долучитися до людей, що відстоюють інтереси громади. Оскільки "Свобода" - вибір громади, то він готовий відстоювати їх позицію. Його в тому не зупинить навіть те, що секретар міської ради Руслан Марцінків неодноразово заявляв, що події - це справа його рук.

Нагадаємо, що на прес-конференції, яка відбулая після спроби затримання «свободівців» Шевченко казав: «Затримання мене шокувало. Я знаю цих людей особисто, не можу повірити в те, що вони причетні до цієї справи. Вчора затримали довірену особу одного кандидата, а сьогодні це може трапитись з будь-ким».

Тоді ж Олександр Шевченко припустив, що події із затриманням «свободівців» можуть свідчити про те, що влада готує сценарій дестабілізації суспільства та зриву виборів. 

Леся, 24.10.2012 09:13



Вибір редакції

Найпопулярніші новини