Костенко переконаний, що команда «Нашої України» унікальна

Лідери «Нашої України» на відміну від всіх інших лідер не займаються популізмом.

Про це на прес-конференції в Івано-Франківську сказав лідер УНП Юрій Костенко.

«У команді, з якою я іду сьогодні на вибори, всі стоять на однакових українських позиціях. Це люди, які своєю політичною діяльністю не раз доводили відданість українським інтересам», —  зазначив Юрій Костенко,  і наголосив, що може навести безліч прикладів.

За словами Юрія Костенка,  команда з якою УНП іде на вибори дійсно унікальна, дійсно українська та дійсно найбільш фахова.

Також політик зазначає, що Віктор Ющенко, лідер «Нашої України» не сипле обіцянками, в порівнянні з іншими лідерами.

«Об’єднана команда «Нашої України» є носієм ідеології  правоцентризму і здатна наповнити Україну тими законами, на основі яких і здійснюється політика сприяння економічному зростанню та захисту національного інтересу», - констатував політик.

Пріоритетними в програмі партії, Юрій Костенко назвав ідеї економічного націоналізму (патріотизму), переведення ПЕК на власні енергетичні ресурси, без чого Україна не відбудеться як потужна суверенна держава та  пришвидшена розбудова тих стратегічних галузей економіки, які спроможні забезпечити економічний прорив в найкоротші терміни, забезпечити українців мільйонами робочих місць та високими доходами.

Леся, 19.10.2012 11:37



Вибір редакції

Найпопулярніші новини