Ні народитися, ні померти без корупційних схем не можна, - Соболєв

І це буде тривати, за словами заступник голови парламентської фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергія Соболєва, до тих пір, поки в країні будуть існувати корупційні схеми, починаючи з найнижчого та закінчуючи найвищим рівнем.

«Геніальним», народний депутат України, назвав рішення уряду Януковича-Азарова щодо проведення медично-кримінальної експертизи померлих.

«Якщо навіть людині 100 років, і вона помирає треба проводити медико-криміналістичну експертизу. А це треба заплатити криміналісту та в морзі», - зазначає Сергій Соболєв.

Також він зазначив, що в будь-якій цивілізованій країні при народженні дитини до мами приходить соціальний агент, вручає посвідчення про народження дитини та оформляє всі необхідні документи. Тільки в нашій країні, мама кидає кількаденну дитину і протягом місяця повинна встигнути оформити шість довідок і довести державі, що вона народила дитину.

«Навіщо це зроблено? Тотальні корупційні схеми. І це корупція на низах», - переконаний представник Об’єднаної опозиції і зазначає, що вони внесли десяток законодавчих ініціатив, які передбачають знищення явище корупції через дерегуляцію.

 

Леся, 17.10.2012 16:14



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини