Анушкевичус знявся з виборів

Івано-Франківський міський голова Віктор Анушкевичус знімає свою кандидатуру з виборів до Верховної Ради України. Про це він повідомив на сьогоднішній прес-конференції.

За словами міського голови, відповідну заяву він направив минулої суботи до Центральної виборчої комісії, про що оголосив сьогодні під час прес-конференції. 

Як говорить мер, зробив він це з кількох причин.

«По-перше, було проведено ряд зустрічей з мешканцями міста, під час яких мій намір балотуватися до ВР люди підтримали, але попросили не покидати місто», - зазначає Віктор Анушкевичус.

Також, за словами очільника міста, до такого вчинку його спонукали результати проведеного наприкінці вересня соціологічного опитування, в якому взяли участь 1200 мешканців міста.

 Опитування показали, що багато (18,9 % згідно опитування) мешканців міста бажають бачити Віктора Анушкевичуса у Верховній Раді, але ще більше людей (52,1 % за результатами соцопитування) вважають, що Віктор Анушкевичус повинен залишитися на посаді міського голови.

«Враховуючи результати зустрічей з представниками різних галузей, результати опитування та думку моєї сім’ї, я прийняв рішення зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів та залишитися в Івано-Франківську і надалі керувати містом, для чого мене обрали як у 2006, так і в 2010 році. Нехай вибачать мене кияни, але Івано-Франківськ для мене найкращий та найкомфортніший. Мої  сини також не хочуть полишати це місто, а  показувати їм дурний приклад я не хочу », - говорить міський голова

Віктор Анушкевичус наголосив, що знімає кандидатуру не на користь когось із кандидатів-мажоритарників, а на користь міста та мешканців Івано-Франківська, зазначивши, що вважає мешканців міста розумними людьми, які здатні самостійно визначитися з власним вибором

В той же час, мер закликає івано-франківців підтримати на виборах список «Нашої Україна» 

Леся, 15.10.2012 13:15



Вибір редакції

Найпопулярніші новини