Сьогодні виповнюється рік як влада кинула Юлію Тимошенко за грати

Рівно рік тому за особистою вказівкою Віктора Януковича було кинуто за грати лідера опозиції Юлію Тимошенко.
 
Українські демократичні політики, більшість наших громадян розцінили цей замовний вирок несправедливого і залежного суду як спробу помсти бандитсько-кримінальної влади своєму політичному опоненту.
 
З такими оцінками погодилися і представники міжнародної світової спільноти, зокрема ПАРЄ, ОБСЄ, ЄС, які заявили про вибіркове застосування правосуддя проти опозиції і визнала цей вирок Юлії Тимошенко політично вмотивованим.
 
Таким чином, на двадцять першому році Незалежності Україна відвернула від демократичного та європейського шляху розвитку. Нинішній режим почав наступ на свободу слова, вдався до політичних репресій проти опозиційних політиків, намагається знищити демократичні здобутки попередніх років. Від таких дій потерпають не лише опозиція, а й прості громадяни.
 
Але Юлія Тимошенко не здалася і не зламалася – вона є і буде лідером опозиційних сил в Україні. Саме її слова надихають мільйони українців на протест проти цієї злочинної влади, яка думає, що прийшла назавжди.
 
Ми переконані, що в цей день багато наших співвітчизників у своїх серцях та думках підтримають Юлію Тимошенко та очолювану нею партію «Батьківщина».
 
Ми впевнені, що саме такої підтримки боїться нинішній режим, адже, завдяки їй, наша Юля буде на свободі.
Леся, 11.10.2012 12:42



Вибір редакції

Найпопулярніші новини