На Івано-Франківщині з робочим візитом перебуває офіційна делегаціяОпольського воєводства Республіки Польща

Сьогодні з учасниками делегації зустрілись голова Івано-Франківської обласної ради Олександр Сич та голова Івано-Франківської облдержадміністрації Михайло Вишиванюк.

Спочатку Олександр Сич привітав госте на Прикарпатській землі, і зазначив, що тішиться нагодою поспілкуватися.

«Я з приємністю згадую свій візит рік тому на святкування 10-ї річниці співпраці між Опольським воєводством та Івано-Франківською областю. Коли ми тоді підводили підсумки співпраці, вони тоді були дуже вагомі. І наша плідна співпраця розвивається», - сказав очільник облради.

Він відзначив, що співпраця розвивається не тільки на рівні області. «Задля розвитку ми діємо спільно з головами сіл та селищ, хоч це і не дозволяє українське законодавство», -  зазначив Олександр Сич.

Голова ж облдержадміністрації Михайло Вишиванюк у своєму вітальному слові зазначив, що Прикарпаття підтримує стосунки не тільки з Опольським, а й ще з кількома воєводствами Республіки Польща.

 Ще голова ОДА говорив про Інститут Карпат та спільні програми Польщі та Прикарпаття.

За словами голови делегації Барбари Камінської, Івано-Франківська область - партнер, співпраця з яким означає, що все записане в угоді обов’язково буде виконано

Після зустрічі з керівництвом області представники делегації з Польщі взяли участь у спільному засіданні постійної комісії Івано-Франківської обласної ради з питань екології, раціонального природокористування, рекреації і розвитку туризму та комісії співпраці з закордоном та промоції регіону сеймику Опольського воєводства.

Опісля делегація з Польщі відвідає Микуличин та Яремче, а ще поїдуть в Буковель

Делегація пробуде в області до 23 вересня. 

Михайло Вишиванюк супроводжувати делегацію не буде, оскільки їде в Австрію.

 

Леся, 21.09.2012 16:36



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини