Без електропостачання, води та газу

На оперативній нараді в міського голови повідомили, що через пошкодження в мережах без електропостачання на минулому тижні перебували цілі райони.

6-7 вересня на території котельні на вул.Тролейбусна годину мешканці  правої сторони Пасічної були без електрики. Також без електропостачання  на півтора години залишилися мешканці центральної частини міста, а також пологовий будинок.

Основною причиною, як повідомило керівництво районних електромереж, було пошкодження високовольтних кабельних ліній.

7 вересня вийшли з ладу зразу чотири високовольтні кабельні лінії в районі вул..Молодіжна, Хоткевича, Івасюка та Незалежності, район Микитинці, Опришківці та центральна частина міста, а це весь центр та центральна міська клінічна лікарня.

Як повідомили, в даний час все в порядку, ведуться планові роботи.

Збільшилась також кількість відключення абонентів від газопостачання, повідомляє управління газового господарства.

На вул. Вороного, 11 мешканці залишилися без газу на вісім діб. Шість з яких газовики та ЄРЦ з’ясовували за чиї кошти проводитимуться роботи, і за дві доби роботи були виконані.

А на вул.. Микитинецькій мешканці п’яти приватних будинків 20 діб не отримують газ.

Найбільше відключення води КП «Водоекотехпром» провело шостого вересня в районі Каскаду, Позитрону, вул. Миру, Молодіжна та Івасюка. Протягом майже восьми годин мешканці будинків були без води. На сьогодні, як повідомилося, стан задовільний.

Леся, 11.09.2012 12:02



Фоторепортажі

Фрнківськ у заторах

Вибір редакції

Найпопулярніші новини