Міська влада восени звернула увагу на літні майданчики

Вчора на оперативній нараді у міського голови обговорювалися проблеми пов’язані із літніми майданчиками  Івано-Франківська.

За офіційною інформацію, ¼ майданчиків, які  в місті встановлені незаконно.

Зокрема, як зазначив міський голова Віктор Анушкевичус літній майданчик що по вул. Івана Павла ІІ, 18, поруч ТЦ «Крона» повинен якомога швидше припинити свою діяльність.

«Є міліція, пожежники, РЕМ. Треба припинити діяльність цього майданчика. Даю два дні, щоб його не було», - наголосив Віктор Анушкевичус

Другий літній майданчик який привернув увагу міського голови споруда  біля мосту на так званий «Острів кохання». Віктор Анушкевичус назвав цей літній майданчик жахом.

«Невже нікого не хвилює, що там за халабуду поставили. Подайте мені інформацію до кінця дня, чи є хоч один папірець, хоч один дозвіл на те неподобство, яке там є. Бо не пам’ятаю, щоб ми давали дозвіл. Що це за таке ґаздування, що на березі озера побудовано таке, це просто ганьба, це не літній майданчик, це сарай», - обурився міський голова і якщо дозволу немає, то, як вимагає Віктор Анушкевичус, до кінця тижня цього майданчика не повинно бути.

 

Леся, 05.09.2012 08:32



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини