В підприємців міста залишилося два дні, щоб впорядкувати вивіски

Рік тому, 6 вересня 2011 року, виконавчий комітет прийняв «Положення про порядок розміщення вивісок на території Івано-Франківська».

Члени виконкому дали підприємцям рік, щоб вони привели свої вивіски до належного стану.

Однак, як повідомила на прес-конференції  Вікторія Шахоріна, керівник міського рекламно-інформаційного центру цього не відбулося.

«Приблизно 90-95% вивісок в місті не відповідають вимогам, — каже Вікторія Шахоріна —  Івано-Франківськ п’яте місто, яке серйозно зайнялося проблемою вивісок».

 Порядок розміщення вивісок в Івано-Франківську був надрукований в ЗМІ та розміщений на офіційному сайті міста. Також протягом року працівники ІФМРІЦ обходили суб’єктів господарювання та вели роз’яснювальну роботу. Та як повідомила Вікторія Шахоріна, тільки одиниці зверталися за порадою.

«По-доброму ніхто не зрозумів, хоча всі обіцяли», - говорить вона. Тепер же працівники підприємства, а саме відділ контролю буде складати акти про порушення порядку розміщення вивісок, далі цей акт передають в Муніципальну інспекцію з благоустрою для складання припису, в даному приписі буде зазначатися термін протягом якого підприємець має усунути порушення, у випадку якщо суб’єкт господарювання не виконує даний припис, вивіска буде демонтована за рахунок підприємця.

Леся, 04.09.2012 14:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини