Івано-Франківськ заклеюють рекламами та оголошеннями

При обстеженні території міста працівниками  «Муніципальна інспекція з благоустрою» виявлено численні факти розміщення оголошень та реклам у невідповідних місцях.

«Дуже багато на водостічних трубах, стовпах, під’їзних дверях розміщено оголошень. Саме більше їх майорить у центральній частині міста. Тому прохання до балансоутримувача навести порядок», - наголосив в. о. начальника комунального підприємства Муніципальна інспекція з благоустрою Степан Кукула.

Він також додав, що інспекція виділить працівників, які  будуть обстежувати вулиці міста і забороняти розклеювати оголошення у не відведених місцях та штрафувати порушників.

На думку ж заступника голови Івано-Франківської міської ради Миколи Саєвича, потрібно штрафувати і установи, які наймають людей для розміщення реклами.

«Розклеюють рекламу не ті, хто на ній написаний, а організації, які займаються  її розповсюдженням. Треба шукати такі організації та змусити їх чистити ці опори, бо ми здираємо, а вони клеять. І штрафуйте тих, хто за цими людьми стоїть», - вважає Микола Саєвич.

Леся, 27.07.2012 16:34



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини