Міський рекламно-інформаційний центр просить чиновників завчасно попереджати про організацію заходів на Вічевому майдані

Вікторія Шахоріна, директор КП «Івано-Франківський міський рекламо-інформаційний центр» закликала керівників підрозділів, які проводять заходи на Вічевому майдані завчасно попереджувати про необхідність відключення монітору на площі.

«Ми орган контролю, який зобов’язує людей виконувати правила та законодавство. І щоб не було таких випадків, що дзвонять за годину чи в той самий день з проханням виключити екран, тому що ми їх змушуємо виконувати порядок розміщення зовнішньої реклами, але самі його ж порушуємо, якщо не попереджаємо за п’ять днів», - заявила Вікторія Шахоріна.

Міський голова Віктор Анушкевичус наголосив, що розпорядження про проведення заходу повинне тепер бути подане йому на підпис не пізніше, як за два тижні.

«А то два дні залишається, а вони приходять і кажуть до секретарки, щоб вона терміново несла на підпис, бо то ще на вчора треба було. За такі дії буде наказувати», - сказав Віктор Анушкевичус.

Леся, 11.07.2012 12:23



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини