На Прикарпатті 1-2 вересня пройде Всеукраїнська велоестафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

На виконання доручення Кабінету Міністрів України з нагоди Дня фізичної культури і спорту проводиться Всеукраїнська велоестафета. Організаційний комітет велоестафети очолює заступник голови облдержадміністрації Роман Іваницький.

Велоестафета пройде територією Коломийського, Тисменицького, Калуського і Долинського районів. У містах і селах урочисто зустрічатимуть марафонців. Зокрема,  у суботу, 1 вересня в Івано-Франківську біля пам’ятника Івану Франку о 18.00 відбудеться зустріч велосепедистів і мітинг за участю керівників міста та облдержадміністрації. А вже 2 вересня, у неділю о 9.00 з площі перед «білим» будинком пройдуть урочисті проводи учасників велоестафети, яка охоплює усі області України.

Команди цього наймасовішого аматорського велопробігу пронесуть територією України прапор своєї області і встановлять його у Києві 8 вересня 2012 року під час урочистого фінішу. До учасників марафону можуть приєднатися усі прихильники здорового способу життя. Прикарпаття передасть естафету марафону Закарпатській області.

Леся, 31.08.2012 15:54



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини