Територією Прикарпаття пройде Всеукраїнська вело естафета «Спорт для всіх єднає Україну!»

Голова облдержадміністрації Михайло Вишиванюк видав розпорядження «Про проведення Всеукраїнської велоестафети «Спорт для всіх єднає Україну!» територією Івано-Франківської області з нагоди Дня фізичної культури і спорту», яким затверджено склад організаційного комітету, положення та план проведення заходів велоестафети.

Мета заходу – об’єднання громадян усіх регіонів України навколо ідеї єдності та прагнення до європейської інтеграції шляхом популяризації здорового способу життя, залучення молоді та широких верств населення Івано-Франківської області до занять фізкультурою та спортом.

Прикарпаття прийматиме естафету від Чернівецької області і передасть її Закарпатській. Велосипедисти проїдуть дорогами Снятинського, Коломийського, Тисменицького, Калуського і Долинського районів. А в містах Коломиї, Тисмениці, Івано-Франківську, Калуші і Долині відбудуться урочисті зустрічі марафонців.Зокрема, в Івано-Франківську зустріч-мітинг за участю обласної і міської влади  відбудеться  у суботу, 3 вересня о 18.00 біля пам’ятника І.Франка. А в неділю, 4 вересня велосипедисти о 9.00 стартуватимуть з площі перед будівлею облдержадміністрації і вирушать на Калуш.

У всіх населених пунктах, через які проходить маршрут велоестафети, на центральних площах, учасників урочисто вітатимуть місцеві жителі, прихильники здорового способу життя, представники обласних районних та міських адміністрацій та комітетів, видатні українські спортсмени.

Всі охочі можуть долучитися до велоестафети.

Команди пронесуть по території України прапор своєї області і встановлять його в м. Києві на майдані Незалежності 10 вересня 2011 року під час урочистого фінішу

 

Леся, 02.09.2011 15:26



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини