У Франківську і далі крадуть колеса від контейнерів для сміття

Заступник начальника МВ УМВС Василь Непеляк на оперативній нараді в міського голови повідомив, що протягом місяця було викрадено 67 коліс від контейнерів для сміття, проводилися заходи, опитування та це не дало жодних позитивних результатів.

«Потрібно залучити працівників АТП та постраждалих до спільних рейдів з працівниками міліції. Бачимо хоч одне викрадене колесо, маємо і протокол і ниточку до розкриття злочину», - запропонував Василь Непеляк.

Щодо факту  викрадення радіатора з дорожнього катка, про що повідомлялося минулого тижня, заступник начальника повідомив, що це така крадіжка, яку дуже складно розкрити.

«Ґазди Івано-Франківська можуть красти урни, лавочки, а кому потрібен радіатор? Здати на металобрухт, получити пару рублів і піти пропити. Потрібно проводити роботу з пунктами прийому металобрухту, це річ не маленька», — відзначив Непеляк..

Та все ж є один позитивний момент. Викрадення металевої огорожі з території школи № 23, розташованої по вул. Мазепи, та огорожі з території міського озера розкриті.

«Коли справа буде доведена до кінця прізвища тих людей потрібно буде оприлюднити, щоб знали і родичі, і сусіди», — сказав Непеляк

Леся, 29.08.2012 09:17



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини