Делегати від УНП за жодних обставин не стануть «тушками» — Костенко

До партійного списку об’єднання патріотичних сил «Наша Україна» Українська народна партія делегувала виключно надійних та перевірених людей, які за жодних обставин не стануть «тушками».

Про це на прес конференції в Івано-Франківську сказав Юрій Костенко, один із лідерів об’єднання «Наша Україна», голова УНП і одразу представив кандидатів від УНП.

 «Голова ІФОО УНП Віктор Анушкевичус знана і шанована людина, яка зробила вже досить багато. Щодо Василя Головчака та Дмитра Чуйка, то це теж вже добре знані політики, — продовжив Костенко. — Василь Головчак, заслужений природоохоронець України, працює в системі збереження довкілля, а це ресурс неоціненний. А Дмитро Чуйко є одним із перспективних молодих політиків національно-демократичного напрямку. А ще я б назвав його майбутнім президентом України, він просто прекрасна людина», — сказав Юрій Костенко.

Кандидати від УНП взяли слово і пояснили, чого ж вони так хочуть у Верховну Раду. Зокрема, Василь Головчак хоче, щоб у парламенті було більше українців.

 «Якщо проаналізувати склад Верховної Ради, то по етнічній приналежності, з кожним скликанням все менше і менше українців», — відзначив Головчак.  І додав,те за що стояли люди в 2004 році на Майдані, зараз розмите і нівельоване, люди втратили віру і це потрібно людям повертати.

Поговорив про політичні об’єднання і «майбутній Президент України» Дмитро Чуйко.

«Наша команда і я особисто, хочемо, щоб наші співвітчизники перестали голосувати за бренди і політичних вождів, хочу, щоб люди зрозуміли, що тільки ідеологічна складова зможе привести Україну до політичного і економічного успіху. І ще хочу, щоб зрозуміли – не можна об’єднувати вужа і їжака, не можна робити ті об’єднання де немає ідеологічної основи», — сказав Дмитро Чуйко.

Леся, 20.08.2012 12:15



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини