Костенко ставить у приклад командну роботу Партії регіонів

Партія регіонів показала приклад командної роботи у владі. Як би до цієї політичної сили не ставились в Україні, але вона чи не вперше показала приклад того, як треба працювати згуртовано  і системно.

Про це на прес-конференції сказав лідер політичної сили УНП Юрій Костенко.

Він заявив, що інші владні обєднання у Верховній Раді України, в тому числі і те, яке називають демократична владна більшість 2007 року, показали свою неефективність. Остання, зокрема, за словами Костенка, не дала державі і українцям ні одного демократичного закону, ні в одній сфері.

Так бути не повинно, каже Костенко і додає, що УНП півтора року вела переговори для того, щоб об’єднатися в одну єдину правоцентриську команду.

«За півтора року переговорів із представниками близьких за ідеологією політичних сил(усіх без винятку) жодного разу я не чув питання щодо програми, пріоритетів та ідей, а, здебільшого, про особисте місце того чи іншого лідера партії», — відзначив Юрій Костенко.

Нагадаємо, що УНП таки знайшла команду, з якою вона йде на вибори і партії із спільною ідеологією, зокрема, це і партія «Наша Україна» на чолі із Віктором Ющенком, який очолив список партійного об’єднання. Костенко іде другим номером у списку. Також відомо, що до з’їзду партії були інші списки, в яких Костенко знаходився в другій десятці. Проте на самому з’їзді списки були переформатовані. Лідер УНП опинився на другому місті, а вірна соратниця екс-президента Віра Ульянченко опинилася за межами виборчої кампанії.

Леся, 20.08.2012 09:11



Вибір редакції

Найпопулярніші новини