Прикарпаття не може освоїти кошти виділені на ремонт доріг

Вкрай незадовільного сьогодні в Івано-Франківській області проходить освоєння коштів для ремонту та будівництва доріг комунальної форми власності. Станом на перше липня 2012 залишок невикористаних коштів становить 30 мільйонів 570 тисяч гривень.

Про це сьогодні під час засідання колегії Івано-Франківської обласної державної адміністрації розповів Володимир Попович, директор департаменту економіки, заступник голови ОДА.

Так, найбільше неосвоєних коштів залишається на рахунку міста Івано-Франківськ – 4 мільйони 316 тисяч гривень, Надвірнянського району – 1 мільйон 202 тисячі гривень, Коломийського району – 1 мільйон 125 тисяч гривень, Косівського району – 1 мільйон 58 тисяч гривень, Долинського району – 908 тисяч гривень.

Як пояснили голови РДА причиною даної проблеми є затяжний процес виготовлення документації.

«Сьогодні треба розробити проекти, зібрати документи, пройти експертизу, отримати дозволи і все це забирає дуже багато часу», - сказали голови РДА.

«Гроші на рахунках лежать, а ми не маємо за що і не можемо робити дороги, бо є інструкція. Так от, про ремонт та будівництво доріг на 2013 рік потрібно думати вже сьогодні та готувати відповідні документи», - відповів губернатор Прикарпаття Михайло Вишиванюк
Леся, 23.07.2012 16:24



Вибір редакції

Найпопулярніші новини