Чиновники кажуть, що АРВА здійснила повторний ремонт доріг своїм коштом

 В минулому році проводився вибірковий капітальний ремонт доріг в місті Івано-Франківську. Розпіарений ремонт, мовляв, такого ще Франківськ не бачив – капітальний ремонт доріг та ще й нічний час, мав би стати приємною несподіванкою для жителів міста, які вже останнім часом і не надіялись на те, що у Франківську колись будуть нормальні дороги.

Ремонтні роботи були завершені, влада прозвітувала про те, що дороги відремонтовані капітально. Проте уже після зимового періоду на виконаних ремонтом ділянках робіт, зокрема на вул. Галицькій (з’їзд з мосту через р. Бистриця Солотвинська і на ділянці від вул. Довгої до вул. Пулюя) та вул. Деповській появилися пошкодження дорожнього покриття (утворення вибоїн в місцях «вилущення» верхнього шару асфальтобетонного покриття).

Під тиском громадськості, влада міста була змушена звернутися до виконавця робіт, аби він ліквідував недоліки.
На виконання умов договору на вибірковий ремонт зазначених об’єктів щодо гарантійного терміну виконаних робіт, виконавцем робіт - ПВКП БК "АРВА" у червні місяці поточного року усунуто недоліки по виконаних ремонтних роботах за власний рахунок, кажуть у МВК. Залишається сподіватись, що ці відремонтовані дороги зможуть «пережити» зиму і не доведеться ще їх латати.

Леся, 22.06.2012 11:57



Вибір редакції

Найпопулярніші новини