Рух тролейбусу №2 можуть обмежити через погану дорогу

Дорога по вулиці Юності перебуває у настільки жахливому стані, що керівник КП «Електроавтотранс» Леонід Яківець поставив перед міською владою питання про обмеження руху тролейбусів на даному відрізку. Зокрема, він пропонує пускати транспорт тільки вранці та ввечері, на протязі ж дня він рекомендує, щоб тролейбуси №2 розверталися біля кооператора.

«Я не знаю, як там і що робили, але негайно потрібно приймати рішення  по вулиці Юності відносно того, що там не можливо здійснювати тролейбусам проїзд. Я просив би дати протокольне доручення виїхати туди комісії та почати вирішувати проблему. Там настільки погана дорога, що не те, що амортизатори не витримують, а реактивні тяги відриваються. Так просто надалі неможливо, якщо немає коштів, треба можливо обмежити рух, наприклад, щоб тролейбуси їхали зранку кілька годи та ввечері, а вдень розверталися біля кооператора», - пояснив Леонід Яківець.

Перший заступник міського голови Зіновій Фітель дав доручення створити відповідну комісію до якої ввійшли: керівник відділу транспорту і зв’язку Юрій Маджура, головний інженер КП «ДРЕУ» Віталій Бурк, заступник Департаменту комунального господарства Микола Матіїв та керівник КП «Електроавтотранс» Леонід Яківець. Впродовж кількох днів комісія повинна вивчити питання та надати пропозиції.

«Два-три дні на те, щоб комісія подала пропозиції. Ми повинні  дізнатися скільки потрібно коштів на ремонт дороги або подумали, яким чином обмежити рух», - сказав Зіновій Фітель.

Леся, 13.06.2012 14:19



Вибір редакції

Найпопулярніші новини