Івано-Франківську не вистачає коштів для ремонту доріг

Під час засідання виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради його члени розглянули питання ремонту доріг у місті. Велике занепокоєння викликав стан дороги по вулиці Набережна.

Як повідомив перший заступник міського голови Зіновій Фітель, на разі у міста немає коштів для ремонту даного об'єкту.

«На ремонт цієї дороги нам потрібно близько 32 мільйонів гривень, але у міста зараз немає таких грошей. У нас була зустріч з головою Івано-Франківської обласної державної адміністрації, який пообіцяв допомогти вирішити це питання. Проте перед тим, як щось починати, потрібно почекати поки будуть завершені всі роботи з прокладання колектора», - зазначив Зіновій Фітель.

Нагадаємо, що починаючи з 2012 року, весь транспортний збір іде не до місцевих бюджетів, а до державного, з якого у свою чергу у вигляді субвенцій виділяються кошти на ремонт доріг.

Так цього року на ремонт доріг Івано-Франківськ отримав 11,5 мільйонів, з яких 3,4 мільйони складає поточний ремонт. Вся ці кошти міська владо розподілила на заміну покриття доріг першої необхідності. Серед даного переліку і вулиця Січових Стрільців кошторис ремонтних робіт якої складає близько 1,6 мільйони гривень.
Леся, 11.05.2012 12:00



Вибір редакції

Найпопулярніші новини