Народний контроль чекає на суд проти ЄРЦ

У відповідь на заяви прес-служби КП «Єдиний Розрахунковий Центр» громадська організація «Народний контроль» вимагає публічного звіту Олександра Сича, як голови обласної організації політичної партії ВО «Свобода», щодо створення підзвітною йому фракцією ВО «Свобода» у міськраді Івано-Франківська КП «Єдиний Розрахунковий Центр».


Зокрема юристи ГО «Народний контроль» готують звернення до Прокуратури м. Івано-Франківськ, Прокуратури Івано-Франківської області  та інших контролюючих інстанцій з метою: перевірити законність нарахування тарифів на послуги КП «Єдиний Розрахунковий Центр»; перевірити, чи були проведені тендери на визначення підрядних організацій; перевірити, скільки коштів було витрачено з бюджету м. Івано-Франківськ на створення КП «Єдиний Розрахунковий Центр»; надати інформацію громаді міста щодо засновників КП «Єдиний Розрахунковий Центр» та про те, яке вони мають відношення до голови обласної організації політичної партії ВО «Свобода» О. Сича (фактичного очільника ВО «Свобода» в області).


Захищаючи інтереси громади Івано-Франківська обласна організація «Народний контроль» готова до розгляду у відповідних органах конституційної юрисдикції України позовів щодо діяльності КП «Єдиний Розрахунковий Центр» та перевірки відношення цієї структури до зазначеного у заяві прес-служби КП «Єдиний Розрахунковий Центр» ймовірного «фінансування коштом підприємства виборчих кампаній…». 

Леся, 20.07.2012 16:33



Вибір редакції

Найпопулярніші новини