Справа про незаконне будівництво на Павлика-Орлика триває

Сьогодні, 2 липня 2012 року, в Львівському апеляційному господарському суді розглядається позов Івано-Франківської міської ради щодо самовільної прибудови на розу вул. Франка – Павлика. Депутати влаштували інформаційний пікет.

Нагадаємо, що 24 травня 2012 року Господарський суд Івано-Франківської області своїм рішенням відхилив клопотання Прокуратури міста про знесення скандальної прибудови на розі вулиць Франка – Павлика. Як тоді зазначив секретар Івано-Франківської міської ради Руслан Марцінків, міські обранці не будуть зупинятись на цьому рішенні у боротьбі із будівельним свавіллям.

Так, прокуратура міста Івано-Франківська підготувала апеляційний позов до Львівського апеляційного господарського суду.

Сьогодні, коли суд розглядає позов, депутати Івано-Франківської міської ради на чолі із секретарем міськради Русланом Марцінківим влаштували під стінами суду інформаційний пікет з вимогою задоволити позов, та визнати прибудову незаконною.

«До суду подано чимало доказів про не законність будівництва, а тому ми вимагаємо прийняття справедливого рішенні в інтересах Івано-Франківської громади» - говорить Руслан Марцінків.

Леся, 02.07.2012 15:57



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини