Системи водовідведення міста не справляються з обсягом опадів

В Івано-Франківську та області протягом  минулого тижня спостерігаються сильні опади, які завдали мешканцям чимало проблем. До служби оперативного реагування Івано-Франківського міськвиконкому постійно надходять повідомлення від громадян про підтоплення дворових територій та сильне затоплення вулиці Надрічної, перехрестя Івасюка - Івана Павла ІІ та приватного сектору на вулиці Кардинала Любачевського.

Системи водовідведення переповнені, внаслідок чого утворилося багато заторів дворової каналізації, масово надходили звернення про затоплення підвальних приміщень. Ліквідацію цих аварій проводить чотири бригади.

Про це на оперативній нараді у міського голови повідомила начальник служби оперативного реагування Тетяна Клочко.

«За тиждень дощового періоду нами взято на контроль 47 звернень громадян про затоплення квартир та під’їздів через течу покрівель та дахів, а також незадовільний стан дощозливних елементів. Ще 19 з них невиконані», - розповіла Тетяна Клочко.

Як, зазначила Тетяна Клочко є такі адреси, які знімаються з контролю як виконані, це переважно по стану лівньовок, проте мешканці скаржаться на затоплення під час кожного дощу.

«Це такі адреси, як Молодіжна, 34,50,  Хоткевича, 71, 54. а На адресі Молодіжна, 50 на дев’ятому поверсі у другому під’їзді вода витікала з розеток світильників стіни б’ють током», - зазначила Тетяна Клочко.

Як з’ясувалося на даній адресі під час чистки лівньовки було вилучено мішок пластику, а на водостоці не було захисної решітки.

Леся, 12.06.2012 11:04



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини