Частина населених пунктів Прикарпаття залишаються без електропостачання

Станом на сьогодні через сильні пориви вітру та грози частина населених пунктів у семи районах Прикарпаття і надалі перебуває без електропостачанні. Як повідомляють у ПАТ «Прикарпаттяобленерго» найбільше стихія завдала школи Верховинському району.

«Згідно даних отриманих на 9.00 ранку повністю без електропостачання перебувають села Бистрець, Дземброня, Топільче, Зелене, Явірник у Верховинському районі. Також, без світла село Рибне в Тисменицькому районі.

Частково без електропостачання смт. Брошнів на Рожнятівщині, село Ключів на Коломийщині, село Річка на Косівщині, село Залуччя на Снятинщині, село Павлівка у Тисменицькому районі та село Чесники на Рогатинщині», - зазначають енергетики.

Всі наслідки негоди працівники оперативно-виїзні бригади ПАТ «Прикарпаттяобленерго» обіцяють ліквідувати вже до кінця дня. Проте, синоптики не прогнозують покращення погодних умов і на Івано-Франківську область чекають сильні дощі, які можуть привести до нових пошкоджень ліній електропостачання. Тому енергетики закликають бути мешканців особливо уважними.

Леся, 06.06.2012 11:06



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини