Досі остаточно невідомо, коли у місті Києві відбудуться вибори мера?

За словами кандидата на посаду мера Києва Віталія Кличка, влада навмисно відтягує строки їх  проведення. І головною причиною таких дій, за словами Віталія Кличка є той факт, що кандидат від партії влади немає достатнього рейтингу, щоб перемогти у змаганнях за крісло мера.

«На сьогоднішній день ситуація така, що законів у політиці в нас немає. Те, що не проходять вибори мера міста Києва ще раз показує, що є маніпуляції не тільки киянами, а й законами в Україні. Вибори мера раніше, ніж восени не відбудуться. Але і тут в нас є великі сумніви,  бо якщо рейтинг кандидата від влади не буде високим, то вибори можуть перенести на травень наступного року чи ще пізніше. Тому, що законів в Україні немає», - вважє Віталій Кличко  

Віталій Кличко наголосив, що вибори очільника столиці будуть назначені тільки тоді, коли кандидат провладних сил, яким сьогодні є голова КМДА Олександр Попов, здобуде достатню підтримку обранців.

«Для цього сьогодні робиться все. Газета «Київ» стала передвиборчою листівкою сьогоднішньої влади, телеканал «Київ» є каналом однієї особи. І тому нам як опозиційній силі дуже важко боротися, але ми принципова партія і кияни це цінують», - сказав Віталій Кличко.

Леся, 11.06.2012 16:22



Вибір редакції

Найпопулярніші новини