Кличко назвав можливих кандидатів-мажоритарників на Прикарпатті

Сьогодні під час прес-конференції в Івано-Франківськ лідер політичної партії «УДАР» Віталій Кличко назвав політиків, які від його сили будуть представниками по мажоритарних округах на майбутніх парламентських виборах на Прикарпатті.

Проте, Віталій Кличко наголосив, що перелічені люди є тільки кандидатами, які можливо будуть представлені на округах, якщо матимуть підтримку людей і найвищий рейтинг серед інших представників об’єднаної опозиції

«Юрій Соловей, Володимир Кирилюк, Тарас Парфан, Василь Онутчак, Володимир Довганюк, Микола Палійчук. Але останні кроки ми повинні зробити разом з опозицією. У нас не повинно бути змагань. Ми повинні висунути одного кандидата від опозиційних сил, який відповідатиме одному з ключових принципів - він повинен мати підтримку людей. Вже найближчим часом ми повинні разом узгодити кандидатів», - розповів Віталій Кличко.

Нагадаємо, що «УДАР» погодився по мажоритарних округах разом з іншими опозиційними силами висувати єдиного кандидата. Що ж стосується партійного списку, то «УДАР» буде іти окремо від обєднаної опозиції. 

Леся, 11.06.2012 14:18



Вибір редакції

Найпопулярніші новини