«Україна – вперед!» - якийсь проект, але то точно не опозиційний - Томенко

Під час прес-конференції в Івано-Франківську, один з лідерів обєднаної опозиції Микола Томенко наголосив, що політична сила Наталії Королевської «Україна – вперед!» не має жодного відношення до опозиційних проектів.

«Те, що Наталія Королевська зі своєю фракцією намагається повернутися в парламент шляхом встановлення рекордів по розміщенню зовнішньої реклами означає, що вона якийсь проект, але то точно не опозиційний», - пояснив Микола Томенко.

Окрім того, його колега Арсеній Яценюк, навів факти, які свідчать про те, що Наталія Королевська та її політична сила є проектом, який підтримує та якому допомагає Партія Регіонів.

«В адміністрації Президента розроблений план по тому, як не дати об’єднаній опозиції виграти парламентську компанію. Одна з умов цього плану – розтягувати опозиційний електорах через різного роду проектів. Друге – максимально заперечувати об’єднання тих політичних сил, які мають доволі невеликий, але важливий для нас рейтинг. Третє – перетягувати на свою сторону тих політиків, які в принципі проти влади, але в силу різних причин вони чомусь стоять за закритими дверима біля влади, адже їм дають ефіри, доступ, щоб розмістити їхні борди, їм дають можливість розмістити ролики», - зазначив Арсеній Яценюк

Леся, 30.05.2012 14:51



Вибір редакції

Найпопулярніші новини