У програмі Об’єднаної опозиції є багато речей, які варто реалізовувати, - експерт

Президент аналітичного центру «Відкрита політика», політолог Ігор Жданов позитивно оцінює програму Об’єднаної опозиції «Справедлива держава, чесна влада, гідне життя».
 
Про це він заявив в ході круглого столу на тему: «Програма Об’єднаної опозиції – програма Батьківщини: пишемо разом з суспільством».
 
«Програма мені близька по духу. Я схвалюю ідеї щодо регулювання повноважень президента, оскільки сьогодні ми маємо явний перекіс в його бік і значне обмеження прав уряду та Верховної Ради і суспільства. Це треба міняти», - сказав Жданов.
 
Він також зазначив, що опозиція правильно вважає, що рішення Конституційного Суду України, яке повернуло країну до конституційних реалій 1996 року, варто відмінити.
 
Крім того, Ігор Жданов позитивно оцінив ідеї Об’єднаної опозиції щодо змін податкового законодавства, які покращать становище малого та середнього бізнесу, і курс опозиції на міжнародну співпрацю з Європейським Союзом.
 
Він наголосив, що у програмі дій Об’єднаної опозиції «є немало речей, які варто і треба реалізовувати».
 
«Серед українців спостерігається розчарування, тому опозиція має використати цей шанс, інакше люди взагалі ніколи не віритимуть ні владі, ні опозиції», - сказав експерт.
Леся, 29.05.2012 09:55



Вибір редакції

Найпопулярніші новини