Ми відіб’ємо бажання «гріти руки» на чужій праці - Вишиванюк

Вже зовсім скоро в Івано-Франківській області планують створити громадський комітет боротьби з корупцією, у який ввійдуть представники громадських рад.

Головна функція комітету , за словами голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації Михайла Вишиванюка, - «відбити бажання «гріти руки» на чужій праці»

«В цей комітет ввійдуть представники громадських рад, які є поважними та знаними людьми, а також мають незаплямовану репутацію. Даний комітет повинен виступити «арбітром» між бізнесом правоохоронними органами і судом. Крім того, він буде контролюючим органом інститутів влади та правоохоронних структур. Якщо ми стоїмо на шляху творення демократичного суспільства, то ми повинні боротися з цими негативними явищами. Ми повинні залучати до боротьби громаду», - повідомив Михайло Вишиванюк.

Скільки часу потрібно для створення такого комітету губернатор Прикарпаття не знає, проте вже за наступні два тижні повинні підібрати та розглянути можливі кандидатури, які ввійдуть у склад антикорупційного комітету.

Леся, 29.05.2012 08:31



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини