Що допоможе створити українську еліту?

Сьогодні можна створити нову, справжню українську еліту і першим крок до цього є організація дискусійних клубів та ініціативи, які допоможуть визначити хто є хто, створити пріоритети та цінності, які стануть визначальними у розвитку еліти.

Для майбутніх представників еліти головним завданням є захист інтересів своїх громадян і таку функцію зможе реалізувати тільки людина з природного середовища Галичини.

Такого висновку дійшов галицький публіцист, журналіст та керівник львівського дискусійного клубу «Митуса» Володимир Павлів.

«Ми повинні разом створювати цей смисл. Ми повинні чітко розібратися хто є хто, кому можна вірити, а кому ні. Так можна витворити широке коло людей, яких об’єднає «нова галицька ідея». Смію припустити – не останніх у суспільстві людей, які своїм авторитетом зможуть створити наочний приклад альтернативи до так званої «української еліти», яка нам сьогодні асоціюється з корупцією, невіглаством і некомпетентністю. Поява такого організованого і згуртованого середовища чи руху могла б спричинитися до прориву тієї безвиході, у якій нам немає кому довіряти, немає на кого надіятись, немає за кого голосувати», - зазначив Володимир Павлів.
Леся, 25.05.2012 14:46



Фоторепортажі

Вибір редакції

Найпопулярніші новини